Hoppa till huvudinnehåll

#RICON15, It's a wrap

San Francisco och Basho tog väl hand om oss. Det var tre intesiva dagar. Träningssessionen var intressant, även om jag hanterar riak kluster dagligen, lärde jag mig en del nya saker. Speciellt intressant var när Matt Davis visade upp sina ninja-drifttekniker-färdigheter när det kommer till grafning och att analysera trender i riak kluster.

Därefter var det två dagar med presentationer. Det var en bra spridning på talarna. På eftermidagen av första dagen höll jag min presentation "From PostgreSQL to Riak, a success story", slides här. Det var en kul erfarenhet och responsen var bra.

En av dom mer intresanta presentationerna var den som Luis Mariano Guerra gjorde om hur man bygger en riak_core app, slides här. Han gjorde även det lilla extra och gjorde ett git repository så att du kan göra om det i lugn och ro hemma. Men vänta, det kommer mer! Han skrev också en online bok på samma tema. Om du är sugen på att lära dig mer kolla in den, det kommer jag göra.

Sen får vi inte glömma dom trevilga representationsmiddagarna, med tequilaprovning och sake.

Kommentarer

Comments powered by Disqus